Кендъл Дженър и неочакваната ѝ паник атака

Кендъл Дженър може и да е сред най-известните модели в света, но това не означава, че не може да говори открито за проблемите, с които се сблъсква.
В нейния случай те не са финансови, а психологични. От епизод от новия сезон на риалити предаването The Kardashians разбираме, че не всичко е толкова бляскаво, колкто изглежда.
И по-точно на MET Gala 2022. Оказва се, че преди събитието Дженър е получила паник атака, докато пътува към крайната цел. Огромната черна рокля на Prada, която тя бе избрала за MET Gala 2022 се е оказала доста тежка и с много слоеве, което в комбинация с напрежението е повлияло зле на модела.
Кендъл Дженър споделя, че е имало момент, в който ѝ е било наистина трудно да диша, пише Fox News. Дори е изпитала нужда да отиде спешно до тоалетна по малка нужда. Но понеже тоалетна в близост не е имало, някой от екипа ѝ е предложил да си свърши работата в кофа за лед.
И точно това се с случило, като в епизода Дженър се извинява на този, който е трябвало да се оправя след това с кофата, пълна с нейна урина. Но въпреки всичко моделът харесва цялостната си визия на събитието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще се събере ли семейството за Коледа

Коледните празници наближават, а с тях и въпросите как точно ще минат те за британското кралско семейство. Това ще е първата Коледа без кралицата във Великобритания от 70 години насам и може да се окаже чудесен повод цялото семейство отново да се събере. Дали това ще се случи обаче не […]