Наистина ли има проблеми в брака на Джей Ло и Бен Афлек

Едва ли има много хора по света, които да не знаят за любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Те бяха една от най-харесваните известни двойки в началото на 2000-те години и дори бяха сгодени. Така и обаче не се ожениха и вместо това обявиха раздялата си.
Години по-късно и двамата отново откриха любовта, но поотделно. Певицата сключи брак с Марк Антъни, а актьорът – с колежката си Дженифър Гарнър.
Но в случая с Джей Ло и Бен Афлек явно напълно важи хубавата българска приказка, че любовта ръжда не хваща. Защото след като и двамата се разведоха с партньорите си, се преоткриха един друг и през 2021 г. се сгодиха за втори път. А миналата година официално си казаха “да”. И до скоро изглеждаше, че всичко помежду им този път върви гладко.
През септември обаче Бен Афлек беше хванат в доста интимен момент с бившата си съпруга Дженифър Гарнър и оттогава от време на време се появяват папарашки снимки, на които изглежда сякаш между актьора и Джей Ло има напрежение. И докато източници на западни медии твърдят, че между двойката наистина има проблеми, то ако съдим по последното интервю на певицата, отношенията ѝ със съпруга ѝ по-скоро са наред.
В ново интервю за Vogue Дженифър Лопес разкрива повече по темата за красотата, която разбира се, не ѝ е чужда, не само защото самата тя винаги изглежда безупречно, но и защото има собствена козметична марка.
Докато певицата представя новия си балсам за устни Beso Balm, тя споделя как Бен Афлек ѝ е помогнал да промени възприемането за себе си.
“Най-накрая достигнах до момента в живота си, в който обичам всяка част от себе си – тялото си, гласа си, изборите, които правя, дори грешките. Бен иска да осъзная стойността, която имам. Чувствам се още по-спокойна и уверена и това ме кара да се чувствам дори по-красива, отколкото някога съм се чувствала с другиго”, разкрива Дженифър Лопес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква издръжка ще плаща Ал Пачино на 29-годишната си приятелка

Само малко повече от година след като стана ясно, че Ал Пачино се среща с 29-годишна Нур Алфала, разбрахме, че им се е родило дете. Двамата са заедно от април 2022 г., а през юни тази година станаха родители на момченце, което носи името Роман. През септември пък изненадващо се […]