Евелин Костова бременна с второ?

Красивата звезда от „Съни бийч“ Евелин Костова, която наскоро стана майка, избра името на второто си дете.

Признанието й, че вече знае как ще се казва новото попълнение в семейството, моментално предизвика подозрението, че отново е бременна.
Побърза да уточни, че не бърза да ражда скоро, а само планира още един наследник с партньора си – колегата й Михаил Петров. Двамата обаче вече са решили как да кръстят проекто-бебето, но, от суеверие, пазят името в тайна.

Актрисата, която е сред любимките на легендата Стефан Данаилов, винаги се подготвя отдалеч за важните житейски събития. „Избрах името на първото ми дете още по времето, когато самата аз бях дете“, казва Евелин, чиято дъщеричка Ивайла носи името на дядо й Иво.
Освен в живота, Евелин е майка и в „Съни бийч“, но на момченце. В първите епизоди от новия сезон стана ясно, че героят на Бойко Кръстанов се представя за баща на детето и отдадено се грижи за него, но биологичният му родител е самоувереният хотелиер Никола (Явор Бахаров). В следващите епизоди ще стане ясно дали той ще използва тази ситуация в своя полза./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голата фотосесия на Хилари Дъф

Този път Хилари Дъф не остави нищо на въображението. Буквално. Актрисата разголва тялото и душата си за корицата на списание Women’s Health и разказва защо е решила да се съблече, специално за фотосесията на изданието. Хилари е напълно откровена за трудностите, през които преминава в продължение на години в стремежа […]