Новото вдъхновение на Кейт Мидълтън

В последните десет дни новини около принца и принцесата на Уелс нямаше. А причината е съвсем основателна – двамата бяха излезли в мини-ваканция, която да прекарат заедно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис.
Сега обаче принц Уилям и Кейт Мидълтън се завръщат към обичайните си занимания. Планирали са пътуване до Скарбъроу, северен Йоркшир, където ще участват в събития, посветени на менталното здраве на деца и тийнейджъри. Те са част от дейността на Кралската фондация.
Междувременно стана ясно, че Кейт Мидълтън е станала патрон на една любопитна инициатива. Тя ще “покровителства” Прит Чандри в нейната експедиция през Антарктика. Прит иска да е първата жена, прекосила сама континента – пътешествие с дължина над 1600 км.
Чандри, която е физиотерапевт и военен лекар, стана първата цветнокожа жена, стигнала сама до Южния полюс – пътуването й отнема 36 дни. За предстоящото пътуване капитан Чандри ще тегли на шейна оборудване и храна с тежест 120 кг и ще трябва да устоява на температури до -50 градуса.
“Гордея се да подкрепям Прит в невероятното предизвикателство да стане първата жена, прекосила Антарктика сама и без допълнителна помощ”, написа Кейт Мидълтън в официалния профил на принца и принцесата на Уелс. Очаква се експедицията на Чандри да започне през ноември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси костюмът на Пейдж Спиранак за Хелоуин

Отново наближава онова време от година, в което трябва да върнем стрелките на часовника назад. А само ден след това ще трябва да се маскираме за Хелоуин. Ясно е, че кралицата на празника е Хайди Клум, но все още можем само да гадаем какъв ще бъде костюмът ѝ тази година. Но […]