Слуховете за Брус Уилис и Деми Мур, които Ема Хеминг опроверга

Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са болестите от рода на деменцията. Те започват да се развиват след определена възраст и драстично променят начина на живот на болния. Като лечение за момента няма.
Точно такова е заболяването на Брус Уилис – актьорът прекрати активната си кариера миналата година, а наскоро семейството му съобщи и каква точно е диагнозата му. Уилис страда от фронталнотемпорална деменция – рядка форма на бързопрогресиращ вид деменция. Съпругата му Ема Хеминг често прибягва до социалните мрежи, за да държи в течение многобройните фенове на актьора какво е състоянието му.
Преди броени дни тя използва своя Instagram, за да отправи молба, като специално се обърна към папараците, които дебнат всеки удобен момент, за да го снимат, и ги помоли да уважават личното му пространство. Освен това Ема Хеминг заяви, че би желала те да спрат да викат по него, за да привлекат вниманието му.
Преди ден Ема Хеминг отново използва своя Instagram, но този път, за да опровергае някои слухове. Като този, че Деми Мур се е преместила да живее при тях, за да се грижи за Брус Уилис, докато той се бори след диагнозата деменция.
Според Radar, 60-годишната Мур помага в грижите за 67-годишната звезда от “Умирай трудно”, като за целта тя временно пребивава в дома му, който той споделя със съпругата си Ема Хеминг Уилис и двете им малки дъщери. Хеминг обаче категорично отрича това твърдение, като ясно заявява в Instagram стори: “Нека да пресечем нещата още в зародиш. Това е толкова тъпо. Моля, спрете.”
И макар представител на Мур да коментира пред изданието, че тя не възнамерява да живее с Брус и Ема, друг източник твърди, че актрисата “никога не е напускала” семейството на бившия си съпруг.
Според Radar, Брус е “решен да се задържи в колкото се може по-добро състояние възможно най-дълго” с надеждата да успее с ясно съзнание да се запознае с бъдещата си внучка, която очаква от най-голямата си дъщеря Румър Уилис. Тя обяви, че очаква първото си дете от приятеля си Дерек Ричард Томас в края на декември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън в неочаквана светлина

Британското кралско семейство може и да не присъства на кръщенето на малката Лилибет-Даяна, но титлата й вече е актуализирана на официалния му сайт – дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл вече е принцеса. На този фон бъдещата кралица – съпругата на престолонаследника принц Уилям, се появи в неочаквана светлина. […]