Мисис Баба Дони Василева направи Сашо Кадиев на пух и прах!

Дони Василева направи на пух и прах Сашо Кадиев за наглед безобиден въпрос, който обаче отключи неподозиран сблъсък на позиции тази сутрин в ефира на “Преди обед” по bTV.

Атрактивната Мисис Баба, която влезе в ролята на седмичен коментатор в предаването, не спести нито част от позицията си по въпроса за това каква е тайната на столетниците и дали се знае, че в България те са 325? Неминуемо бе засегната и темата за овладяването на стреса, по която блондинката също има какво да сподели не само от личен опит, а и изобщо. 
Деси Стоянова като в небрано лозе заради Сашо Кадиев, наложи й се да…
Според Мисис Баба оцеляването до преклонна възраст става с това да продължиш да работиш, да се движиш и това да става извън града, някъде, където има чист въздух и хубава природа.

“Стресът е основен фактор за скъсяването на живота”, веднага я репликира водещият Сашо Кадиев, добавяйки, че неговата баба е на 98 години и скоро също ще влезе в клуба на българските столетници. Изводът на актьора бе, че човек не трябва да се преработва. 
Изненада! Ето кой ще седне на стола на Сашо Кадиев в “Преди обед”
“Освен това много българи трудно оцеляват, нека не го подценяваме това нещо. Как ще платиш сметките, как ще изучиш дете… Какво ще сготвиш дори!”, заяви Кадиев за съвременните тревоги. С думите му обаче, се оказа несъгласна и екранната му партньорка Деси Стоянова, според която съвременния живот е по-труден и по-напрегнат от това, което са преживели столетниците.

“Ако се върнем 50, 60, 80 или 100 години назад, да не би стресът да е бил по-малък? Най-голямото дете се е грижило за по-малките. Ти разбираш ли какво значи това? На възрастта на твоята дъщеря или на моите синове, те са били затрупани със сериозни задължения. Да не говорим за войни, болести, бедствия”, с тази тирада Стоянова буквално разби теорията на Сашо за по-сложния живот в днешното съвремие.
Сашо Кадиев напуска bTV? Вече ще е…
“Всички столетници казват, че с яли, каквото има. Никой не е бил вегетарианец или веган”, побърза да каже водещият, когото Мисис Баба гледаше през цялото време с доловима усмивка, очевидно съгласна с позицията на другата дама в компанията – Деси Стоянова. Нещо повече – Дони Василева засече Кадиев и с изказването, че се зарича да стане първата вегетарианка на 100 години, оборвайки до дупка и да обори и тази теория на Кадиев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елтън Джон се отдава на семейството след края на прощалното си турне

Елтън Джон достигна преклонните 76 години. И логично, на тази възраст, известният изпълнител да преустанови своята успешна кариера, или поне изявите си на живо. Още през 2018 г. певецът постави началото на прощалното си турне Farewell Yellow Brick Road, с 300 дати по целия свят, което обаче бе възпрепятствано от […]

Subscribe US Now