Грандиозният провал на Бионсе

Преди малко повече от седмица разбрахме, че Бионсе почти сигурно ще открие церемонията по връчването на тазгодишните награди Оскар с изпълнение на живо.
Тази новина нямаше как да не ни развълнува, тъй като всички очаквахме шоу като от многократно награждавана с Грами певица (а и вече за първи път номинирана за Оскар).
И шоу имаше, но за съжаление далеч от грандиозно. Също както и Бионсе си остава само с номинация в категорията за най-добра оригинална песен.
Но изпълнението по време на церемонията се оказа направо провал. Както се очакваше, тя откри бляскавата вечер с изпълнение на песента “Be Alive”, част от саундтрак към филма “Методът Уилямс”, но то не бе на живо.
Оказва се, е записано на тенис корта в Комптън, Калифорния, дни по-рано, за да бъде излъчено в звездната вечер на 27 март.
Затова и е напълно разбираемо разочарованието и на феновете й, и на гостите на Оскарите. На последните лошо впечатление направи и късната поява на Бионсе на самата церемония.
Решението си да не пее на живо Бионсе се опита да оправдае, като обясни, че е имала ясна концепция за изпълнението, но не е искала нещо случайно да го провали, пише Just Jared.
Съдейки по реакциите на всички обаче, подходът й да заложи на сигурно, се оказва, меко казано, разочароващ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg