Ще се ожени Леонардо ди Каприо за 25-годишната си приятелка

Леонардо ди Каприо е известен с това, че си пада по по-млади жени. Изключение не прави и с настоящата си връзка, която е с момиче, с което имат 24 години разлика във възрастта.
Актьорът и 25-годишния модел Витория Черети за първи път бяха забелязани в по-интимен момент през лятото, когато са посетили заедно Ибиса и са купонясвали. Оттогава двамата са били засичани още няколко пъти и дори се говори, че са запознали семействата си.
Макар и все още да няма година, откакто Леонардо ди Каприо и Витория Черети са двойка, съдейки по информацията на източниците на медиите, отношенията помежду им се развиват добре. А според някои дори толкова добре, че има вероятност двамата вече да са сгодени.
Предположенията за годеж идват, след като моделът е била забелязана с пръстен на лявата ръка. Последно тя и актьорът са били хванати в крачка докато са обядвали заедно в популярен мексикански ресторант в Лос Анджелис.
Леонардо ди Каприо е бил облечен с бяла тениска, къси панталони и бейзболна шапка, докато половинката му е носила широки дънки с ниска талия и бял потник под къса жилетка. В иначе небрежния външен вид на модела се е отличавал именно блестящият пръстен.
Въпреки че двойката обикновено се държи по-сдържано на публични места, този път си е разменяла моменти на нежност, като актьорът е давал на приятелката си да си отхапва от храната му, а пък тя го е прегръщала през раменете.
Въпреки целия шум около пръстена на Витория Черети, неговото значение остава двусмислено. В последните публикации на модела няма нито снимки, в които да показва пръстена, нито друго, което да подсказва, че е сгодена, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От кого скри диагнозата си Кейт

След седмици на всевъзможни спекулации, на 22 март Кейт Мидълтън реши да ни информира каква точно е причината да изчезне за толкова дълго време. Диагнозата й бе неприятна изненада за всички и, оказва се, не само ние не сме били наясно с нея само до преди дни. С цел най-вече […]

Subscribe US Now