Полуголата Гери-Никол се мята на пода в нощен клуб ВИДЕО 18+

Гери-Никол не е онази Гери-Никол, която вадеше хит след хит преди години. И варненката подобно на Тита, Диона и Биляниш прави опити да премине към поп-фолка, макар и не толкова драстично.

Едно обаче си остава константа – яката дупара, станала запазена марка на Гери отпреди години. Е, явно имиджът има нужда да се затвърждава, защото певицата с гордост сподели това клипче, направено от неин фен на участие:
 

Честно казано, ако не знаехме, че това видео е от участие на Гери-Никол и това е тя на видеото, бихме решили, че въпросният фен е бил на стрийптийз, а не на обикновен клуб, пише каналът Vbox7.
Самата певица наскоро блесна и с епичен Фотошоп гаф, под който последователите ѝ не ѝ простиха. “Много смешна”, “Тука фотошопа е играл стабилно”, “Защо краката са ти криви”, пишат ѝ в коментари./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите, които са луди по скрънчитата

Първият ми спомен за скрънчи е, когато бях във втори клас. Претърсвах кутията на по-голямата ми сестра, пълна с миниатюрни щипки с пеперуди, неонови гривни и спираловидни ластици за коса и какво ли още не. За зла участ на учениците в Маями, аксесоарите за коса от 90-те бяха като древни […]

Subscribe US Now