Попиляха Рут Колева след СНИМКИТЕ Й върху костите на загинали в Априлското въстание

Преди няколко дни ви показахме колко провокативна може да бъде Рут Колева и как е способна дори на безчинство, за да прикове погледите върху себе си.

В случая позирането върху костите на загинали в Априлското въстание със сигурност не е най-подходящия начин човек да блесне в публичното пространство. Поради което наскоро е постъпил сигнал до Прокуратурата срещу Рут Колева, а снимките й от разголената фотосесия, продължават да обикалят публичното пространство.
Рут Колева се качи в планината и се натъкна на ужасяваща гледка СНИМКИ

Костницата, на която певицата е стъпила с тънките си токчета, е част от мемориалния комплекс в Перущица, наречен “Паметник на трите поколения”. 
Рут Колева: Днес се случи най-гадното нещо за мен! Баща ми… СНИМКА
“Това е жива подигравка с Перущица и историята ни. Колкото и да иска да си направи реклама на това място, аз го чувствам като унижение за града ни, защото това тук е историческо селище – толкова хора са загинали и ние ще правим тези неподходящи снимки”, възмущава се Фанка, която е родом от града и цял живот е била учител, пред Bulgaria ON AIR.

Разбира се, както обикновено се случва, след като скандалните кадри предизвикаха бая шум, Рут ги изтри от прифлите си. Но и това не й спести вълна от негативи. 
“Достъпът до паметника е свободен и всеки би могъл да отиде да се снима и да го посети, в което няма лошо, но грозен е начинът, по който са направени снимките, позите … въобще е недопустимо. Смятам, че е абсурдно и много ми се иска всички медии да спрат да коментират случая, защото смятам, че всяко коментиране е една реклама и дори и лоша, популяризира случая, певицата и това поведение”, заяви кметът на града Мария Вълканова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Саня Борисова се хвърли в обятията на фолкпевец ВИДЕО

Саня Борисова май окончателно забрави за Ники Илиев, раздялата с когото й докара дълга депресия. Актрисата вече е затворила страницата към бившия си, а този, с когото го замени, тепърва ще предизвиква коментарите. Става въпрос за фолкпевеца Меди, с когото Саня се оказа неочаквано добра комбинация. Красавицата се хвърли в […]