Защо Кайли Дженър е плакала три седмици

Да бъдеш родител изобщо не е лесна задача. Всеки, сдобил се с тази титла, добре познава малките часове на денонощието, перманентното носене на ръце и непрестанните грижи за бебето. В ръцете на Кайли Дженър наскоро проплака момченце, което изцяло променя живота ѝ.
И въпреки че със съпруга ѝ Травис Скот вече имат опит с четиригодишната Сторми, риалити звездата изживява събитията около сина си силно емоционално.
Кайли споделя, че седмици наред след раждането през февруари е била много развълнувана.
“Точно в този момент трябваше да съм истински щастлива. Току-що бях родила, но плаках непрекъснато в продължение на три седмици”, казва тя в трейлъра за новия сезон на The Kardashians. Сералът се завръща на екран следващия месец.
Това не е първият път, когато Кайли Дженър говори открито за трудностите си след раждането, пише BANG Showbiz.
Шест седмици след раждането, тя признава, че нещата са “много трудни” и сега се възстановява много по-различно отколкото след раждането на Сторми.
“Лично за мен това преживяване беше малко по-трудно, отколкото с дъщеря ми. Не е лесно психически, физически, душевно”, казва тя в откровено видео, качено като стори в Instagram.
В крайна сметка Кайли Дженър се научава да не бъде толкова сурова към себе си и се съсредоточава върху това, че е създала “цял един човек” и е необходимо време, за да се възстанови.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване кого копира Цвети на Криско, за да изглежда перфектно СНИМКА

Половинката на Криско се е подложила на специален хранителен режим, заимстван не от кого да е, а от кулинарната фурия Силвена Роу. А това, което прави, вероятно се отразява и на изпълнителя, който едва ли спазва нещо чак толкова стриктно, за да поддържа форма. Бившата стюардеса, която сега изживява наново […]