Секси снимката на Алекс Раева по бански

Александра Раева обича да прекарва студените зими на топло и по всичко личи, че има пристрастия към райски кътчета на другия край на света. Виждали сме я да си изкарва страхотно на Малдивите, докато се гмурка в кристалните води на Индийския океан.
Тази година Алекс Раева е избрала отново екзотична дестинация. Родната водеща, актриса и певица качи няколко снимки от мястото, където почива в момента, но за съжаление не издава дестинацията на своето пътуване.
Един от кадрите, озаглавен “Диалог със слънце” направи силно впечатление на последователите ѝ в Instagram. На него виждаме Алекс Раева по бански в опити да улови с телефона си залеза. И както коментираха някои от феновете ѝ: “Красива гледка”, което се отнася както за прекрасното море на фона на залязващите слънчеви лъчи, така и за родната ни звезда, за която е може да се отрече, че е в страхотна форма.
“Среднощни игри между океана и небето”, пише под една от снимките водещата, като в някои от хаштаговете отбелязва гмуркане и океан. Всичко това ни навежда на мисълта, че местенцето, което е избрала за почивката си тази година, със сигурност отново е уникално.
Преди два месеца Алекс Раева се похвали с ваканцията си в Алпите, където разпусна с каране на ски сред невероятните красоти на снежната планина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Денис Ричардс отново оставя малко на въображението

Денис Ричардс успя да ни изненада с доста решения в кариерата си до момента. Освен че реши да си направи профил в Only Fans, 53-годишната актриса и модел участва в няколко риалити шоута, най-известното от които е The Real Housewives of Beverly Hills. Преди два дни Ричард публикува нови снимка […]

Subscribe US Now