Неочакваният жест на крал Чарлз към Кейт Мидълтън

Подаръците в английския кралски двор започнаха да се раздават още преди Коледа. След като разбрахме, че кралят е готов да плати охраната на изпадналия си в немилост по-малък брат принц Андрю, последваха и нови щедрости от негова страна.
Крал Чарлз връчи няколко височайши титли на хора от директното си обкръжение. Най-впечатляващата е тази на Кейт Мидълтън – снаха му става Полковник на ирландската гвардия, роля, която до момента се изпълняваше от съпруга й принц Уилям, получил титлата през 2011 г.
Като такава принцесата на Уелс ще присъства на годишното отбелязвана на празника на Свети Патрик с ирландската гвардия, облечена в зелено – цветът на светеца, и ще трябва да вдигне тост с бира гинес. Доста приятни задължения бихме казали.
Принц Уилям пък получава ролята на Полковник на уелската гвардия, което е съвсем логично предвид това, че той е принц на Уелс. Стана такъв още в деня на смъртта на баба си 8 септември, когато крал Чарлз му прехвърли титлата.
Камила също се сдоби с нова роля. Кралицата-консорт е Полковник на гренадирите – титла, с която до скоро се кичеше принц Андрю. След обвиненията към него в сексуални посегателства над малолетни и връзката му с Джефри Епстейн, всичките му титли и привилегии бяха отнети от кралица Елизабет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Леонардо ди Каприо излиза с дъщерята на Лоренцо Ламас

Откакто се раздели с Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с различни жени. Една от последните, за които се заговори, беше Джиджи Хадид. Въпреки, че двамата бяха засичани многократно заедно, така и не се потвърди със сигурност, че имат сериозна връзка.  От Daily Mail сега научаваме, че […]

Subscribe US Now