Емили Ратайковски прави най-добрите партита

Вече година и един ден измина откакто Емили Ратайковски е горда майка. Но вчера, 8 март, беше и рожденият ден на сина ѝ, за когото беше организирала радостно тържество със задължителните подаръци и торта.
Емрата не ни остави да се чудим много как е минало празненството, защото направи това, което и тя, и ние толкова обичаме – сподели снимки на стори в Instagram. На една от тях държи в прегръдката си малкия Силвестър пред големи сребристи балони-букви, изписващи името му.
И както може да се очаква от една мама-модел, дрехите на детето ѝ, освен сладурски, са и стилни – кафяви панталонки на червени цветенца, бежова ризка с флорални мотиви и карирана жилетка.
Но впечатляваща е била и тортата за партито. По размери е съвсем възможно да е била конкуренция на Силвестър дори, защото на снимките се вижда, че е на два високи етажа, декорирани приказно с глазура, цветя и делфини. И съвсем в тон с детския костюм.
Няма да изневеряваме на себе си и ще кажем все пак нещо и за самата Емили Ратайковски. За празника на сина си тя бе сложила семпъл, но подчертаващ идеалната ѝ след бременността фигура аутфит, пише Daily Mail. Така в прилепнала по тялото си черна рокля, комбинирана с ботуши в същия цвят над коляното, Емили е нашата звезда на това парти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фронтменът на "Конкурент" Емил Анчев: Вечно съм в съревнование със себе си!

Култовата група “Конкурент” ще избухне с концерт след броени дни. На 11 март рокаджиите откриват своята музикална 2022-ра в популярен столичен клуб. Това е и повода за нашия разговор с фронтмена на бандата Емил Анчев. Не само музиката обаче, присъства в споделеното от него. Неговият живот извън сцената е пълен […]

Subscribe US Now