От гола фотосесия за Playboy до филм за малка проститутка – сексуализираното детство на на Брук Шийлдс

Премиерата на документалния филм Pretty Baby: Brooke Shields, проследяващ започналата още от ранна детска възраст кариера на Брук Шийлдс, е на 3 април. Няколко дни преди това актрисата говори за трудностите, през които е трябвало да премине по пътя.
В интервю за The Sunday Times тя споделя, че снимането на филми и времето, прекарано с баща ѝ, са ѝ помогнали да се справи с емоционалните травми, нанесени ѝ от майка ѝ – алкохоличка, която е взимала решения за кариерата ѝ.
“Правенето на филми винаги е било предпазната ми мрежа”, споделя Брук Шийлдс. Тя споменава баща си Франк Шийлдс, който се развежда с майка ѝ още когато е била бебе, с добро и иска той да се гордее с нея.
Актрисата е отгледана от майка си, която ѝ нанася доста емоционални травми. Когато е едва на 10 години, Брук Шийлдс трябва да направи гола фотосесия за Playboy. Участва и във филма “Хубавицата” (Pretty Baby), който разказва за малка проститутка, както и в други филми с открито сексуална тематика, какъвто е “Синята лагуна”.
Днес Брук Шийлдс разказва, че баща ѝ не е одобрявал решенията на съпругата си, но никога не го е изразявал гласно. Когато дъщеря му е приета в Принстън пък, той казва: “Не мога да повярвам, че си се представила толкова добре.”
Въпреки това актрисата е носила пръстена на баща си с печата на семейството върху верижка около врата си по време на раждането на дъщеря си Роуън Франсис през 2003 г. – същата година, в която умира баща ѝ, пише Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иванка Тръмп - в опит на намери отново щастието след огромната трагедия

През последните месеци Иванка Тръмп имаше доста тъжни моменти в личен план. Тя загуби, при това ненадейно, един от най-близките си хора – майка си Ивана, която бе и първа съпруга на бившия президент Доналд Тръмп. Трагедията бе неочаквана и самата Иванка сподели в социалните мрежи, че сърцето ѝ е […]

Subscribe US Now