Ето коя звезда се появи на сватбата на Тото от “СкандаУ” СНИМКА

Както ви информирахме още вчера, поп звездата Йонислав Йотов, по-известен като Тото от “СкандаУ” вдигна тайна сватба. Кадрите от събитието предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи, а феновете на изпълнителя определено останаха много изненадани.

Щастливото събитие в живота на певеца се случва само ден след рождения му ден. Двамата с дългогодишната му приятелка Кристи, с която имат две деца, се врекоха във вечна вярност и пред Бог, а купона е бил в ресторант на брега на язовир Пасарел.
Ето я тайната дъщеря на Тото от “СкандаУ” СНИМКА
Сред гостите на Тото и Кристи е имало много популярни личности. Там е бил и родният двойник на световноизвестната футболна звезда на “Манчестър Юнайтед” Роналдо – Дани Златков, който напоследък не е особено активен в мрежата.

Дали в скоро време пресните младоженци Тото и Кристи няма да ни изненадат с още един наследник, предстои да разберем./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дълго пазената тайна на Криси Тейгън

КрисиТейгън и 43-годишният й съпруг Джон Леджънд са родители на петгодишната Луна Симон и тригодишния МайлсТиодор, и двамата заченати с помощта на инвитро процедури. Те обаче загубиха третото си дете Джак по средата на бременността й през септември 2020 г., преживявайки случилото се много тежко.  През февруари Криси реши да уведоми феновете […]