Тайното пътуване на Хари и Меган

Откакто през 2020 г. напуснаха британския кралски двор, всяка крачка на принц Хари и Меган Маркъл се следи отблизо. От една страна те нямат кралски ангажименти, но от друга са се захванали с редица професионални и благотворителни инициативи.
Една от тях са Invictus Games – спортно състезание за военни ветерани и инвалиди, създадено от Хари през 2014 г. Следващото издание на игрите ще се състои през 2025 г. в Канада, което е поводът двойката да пътува до там съвсем скоро.
В последния работен ден тази седмица стана ясно, че принцът и съпругата му ще са в Уистлър, Ванкувър от 14 до 16 февруари включително. Там те ще присъстват на спортния лагер на някои от участващите в състезанията догодина.
Invictus Games в Канада ще бъде и първото състезание от поредицата, което включва предимно зимни спортове. Предишното издание на игрите беше през 2023 г в Дюселдорф, Германия.
Канада по принцип е страна, която заема специално място в сърцата на принц Хари и Меган Маркъл. Именно там двамата за първи път се появяват публично като двойка през 2017 г., когато Меган все още се снима в сериала “Костюмари”.
Малко преди да се оттеглят от кралското семейство именно Ванкувър приютява двойката, която прекарва и първата си Коледа като тричленно семейство малко след раждането на принц Арчи, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

60 страни, 7 континента и 9 месеца - какво е да си на борда на „най-епичния световен круиз”

С над 60 страни от всички седем континента на планетата, планирани в маршрута си, деветмесечното околосветско пътешествие, нашумяло в TikTok като #ultimateworldcruise, си е спечелило славата на “най-епичният световен круиз, който някога е отплавал”. А видеоклиповете с въпросния хаштаг са гледани повече от 353 милиона пъти в социалната мрежа. Любопитното […]

Subscribe US Now