60 страни, 7 континента и 9 месеца – какво е да си на борда на „най-епичния световен круиз”

С над 60 страни от всички седем континента на планетата, планирани в маршрута си, деветмесечното околосветско пътешествие, нашумяло в TikTok като #ultimateworldcruise, си е спечелило славата на “най-епичният световен круиз, който някога е отплавал”. А видеоклиповете с въпросния хаштаг са гледани повече от 353 милиона пъти в социалната мрежа.
Любопитното е, че мнозина потребители могат буквално да проследят пътешествието на пътниците на борда. “За мен е странно, че хората наистина намират живота ни за толкова интересен. Защото току-що започнахме почивката си”, споделя в подкаста Reliable Sauce на BBC Бранди Лейк, която е на кораба с родителите и сестра си.
Предвид, че пътуването е околосветско, съвсем очаквано, е и доста скъпо. Цената на най-евтиния билет е близо 60 000 долара на човек. Американката Бранди Лейк от Лос Анджелис, Калифорния, издава, че е успяла да си позволи почивката благодарение на наследство от родителите си.
Въпреки високата сума за круиза обаче, капацитета от пътници на борда е запълнен. А откакто документира пътешествието си, Бранди е натрупала значително количество последователи в TikTok – към момента те наброяват 183 000.
Тя обаче далеч не е единствената, която е “яхнала вълната” със съдържание от круиза. Това правят и други пътници и дори още по-интересното е, че в социалната мрежа се е заформило нещо като “риалити предаване” от борда на кораба.
И понеже животът на пътешествениците по вода е започнал да вълнува дори и тези по суша, в интернет пространството вече циркулират всякакви съмнителни твърдения. Като например това, че пътуването ще приключи по-рано от планираното поради напрежението в Близкия изток.
“Маршрутът се промени най-малко два, може би три пъти заради вълненията по света”, издава Бранди. Но уточнява, че турнето не приключва преждевременно, а просто променя курса си.
“Първоначално трябваше да отидем в Русия и Украйна. Очевидно няма да отидем там. След това трябваше да отидем в Израел и очевидно няма да отидем там”, допълва американката.
Друго от предположенията, свързани с круиза, е, че на борда е забременяла жена. По думите на Бранди обаче въпросната жена се е качила вече бременна на кораба и всъщност е планирала бременността си около пътуването.
Накрая американката коментира и може би един от по-интересните аспекти от круизните пътешествия, а именно – храната. Според нея кухнята е вкусна и в действителност има изобилие и разнообразие за всеки вкус.
“Трудно е да се приготвя храна за толкова много хора. Но всеки ден мога да намеря нещо, което ми харесва”, допълва Бранди.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мисли бившият на Джиджи Хадид за връзката ѝ с Брадли Купър

Седмица след като Джиджи Хадид и Брадли Купър потвърдиха романса си, като бяха забелязани да се държат за ръце на публично място в Лондон, се появява нова информация, според която бившият на модела – Зейн Малик, не е особено щастлив от връзката на някогашната си половинка. “Зейн не е доволен от връзката им и […]

Subscribe US Now