Нели Петкова си пожела нещо специално за 2023-та ВИДЕО

Нели Петкова ни потопи в духа на Коледа с красивата си музика, а броени часове преди настъпването на новата година, си пожелава нещо наистина специално. За него пее в акустичната си нова балада “Пожелавам си”, създадена за пиано, глас и виолончело.

Режисьор и оператор на празничното видео е Георги Марков. Сингълът, реализиран с подкрепата на “Национален фонд Култура”, е наличен във всички дигитални платформи.

Нели Петкова изпраща година, наситена с много концерти на големи и клубни сцени. И със сигурност си пожелава новата да й донесе от всичко това по още много.
В началото на 2023 г., изпълнителката ще представи мащабния проект „In the air“, създаден с много любов. Музиката е нейно дело, текста е на Лора Димитрова и Йордан Ботев, аранжимент: Кристиан Илиев, Георги Андреев и Нели Петкова, пиано: Кристиан Илиев, виолончело: Мария Масова, Режисьор и оператор: Георги Марков, фотограф: Костадин Кръстев – Коко, Продуцент Меджик Мелоди.

Източник: blitz.bg
Next Post

Кралската сватба, която ни очаква през 2023 г.

Великобритания и Испания. Швеция, Норвегия, Дания. Също и Монако. Европа изобилства от монархии, а една от най-малките рядко попада в новините. Говорим за Люксембург, която се управлява от Велик херцог. Анри Люксембургски е на чело на страната от 2000 г. и има пет деца със съпругата си Мария Тереза – […]

Subscribe US Now