Вили не издържа, ето защо шеф Ангелов даде 100-те бона на Станислав в “Хелс Китчън”

 
Големият победител в “Хелс Китчън” е мускулестият сладкар от Перник Станислав Иванов, който заслужено грабна голямата награда от 100 000 лв.

Пред очите на най-близките си хора и най-вече пред тези на шеф Ангелов, той извървя сериозен път в стремежа си да се докаже като топ готвач, не само като добър сладкар. В лицето на Виолета обаче, той срещна напълно равностоен противник. Затова и за мнозина е любопитно защо шеф Ангелов се спря точно на Станислав.
Големият победител в “Хелс Китчън” Станислав се жени това лято и ще… СНИМКИ

Все пак Виолета бе изключителен играч и страхотен готвач и също напълно заслужаваше победата, тъй като в нито един момент не се пречупи пред трудностите, показа знания, умения, любов към професията.
Станислав от “Хелс Китчън” вдига сватба с гримьорка ВИДЕО
А накрая не успя да скрие разочарованието, нито сълзите си.

“Виолета е професионален готвач, а Станислав е сладкар, който благодарение на предаването придоби доста умения и креативност. Освен това притежава харизма, лидерски качества и неподправена сърдечност”, така си обяснява един от зрителите развоя на финала в шоуто.
“Това ни показаха сценаристите и още от средата на предаването беше ясно, че той ще е победителят”, пък директно казва друг.
“Мисля, че победата му е заслужена. Единственото, което не ми хареса в този сезон е, че остави Кристиян на финалите, имаше по-достойни от него…”, не пести коментара си и трети зрител./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на Джеф Безос и Лорън Санчес

Джеф Безос и Лорън Санчес напоследък прекарват доста време на яхтата си. Първо бяха забелязани да плават близо до Испания и Ибиса, а Франция явно е била следващата им спирка. Двамата са се появили на тазгодишния филмов фестивал в Кан и по-конкретно – на премиерата на Killers of the Flower Moon […]