Над 30 счупени кости – последствията за Джеръми Ренър

Едва ли някой би искал да посрещне новата година като Джеръми Ренър – на 1 януари 2023 г. той беше прегазен от собствения си снегорин, докато се опитва да разчисти снега около колата на приятел в дома му в щата Невада.
След закарване по спешност с хеликоптер до болницата и последвала тежка операция, състоянието на 52-годишния актьор е стабилно. Той дори вече си е у дома, както разбираме от собствените му публикации в социалните медии.
Първо Ренър коментира в Twitter, че e щастлив да гледа новия сезон на сериала с негово участие Mayor of Kingstown вкъщи със семейството си. А през изминалия уикенд публикува и снимка, на която виждаме, че работи с рехабилитатор.
Именно в тази публикация научаваме и мащаба на нараняванията му от инцидента. “Искам да благодаря на всички за съобщенията им и загрижеността за семейството ми и мен. Много любов и благодарности! Тези над 30 счупени кости ще заздравеят, ще станат по-здрави, точно както любовта в семейството и между приятелите се задълбочава.”
Снегоринът, който мина през Ренър навръх нова година, е марка Pistenbully и тежи 7 тона, припомнят ни от Associated Press. Междувременно постерите, които рекламират новия сезон на Mayor of Kingstown, бяха променени заради инцидента.
В първоначалния им вид лицето на актьора е окървавено. В новата редактирана версия кръвта я няма и Джеръми Ренър е само малко изцапан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра Богданска - секси и в Тайланд

Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел Петканов са откраднали малко свободно време и се наслаждават на невероятната природа на красивите острови на Тайланд.  Много от феновете на модела заподозряха, че с бившия ѝ съпруг – Даниел Петканов, отново са се събрали, тъй като от качените снимки и […]

Subscribe US Now