Александра Богданска – секси и в Тайланд

Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина ѝ Габриел Петканов са откраднали малко свободно време и се наслаждават на невероятната природа на красивите острови на Тайланд. 
Много от феновете на модела заподозряха, че с бившия ѝ съпруг – Даниел Петканов, отново са се събрали, тъй като от качените снимки и истории в профила му в Instagram, стана ясно, че и той е в Тайланд. Невероятно съвпадение бихме казали ние. 
Докато феновете им продължават да се чудят и да правят какви ли не конспирации по темата, двамата запазват пълно мълчание по въпроса. Не спират обаче да публикуват нови кадри. 
А тези на Алекс винаги са радост за окото, особено ако е по бански. Александра Богданска е една от най-известните родни модели и инфлуенсърки и наистина има защо – намираме я за страшно красива, естествена, чаровна и много секси. 
Като доказателство за думите ни идват последните ѝ снимки, на които позира с чаша шампанско в ръка на яхта. 
“Enjoy the silencе или сиреч – докато децата спяха в каютата, ние майките се наслаждавахме на тишината наоколо”, пише шеговито под кадрите родният модел, а феновете ѝ не спряха да я заливат с положителни коментари колко добре изглежда.
Не липсват и “честитки” за това, че отново са се събрали с Даниел Петканов. За момента обаче категоричните заключения на последователите ѝ си остават догадки и нищо повече.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Глория бясна, хвана младото си гадже в страшна издънка

Глория изкара една много щастлива връзка с близо 20 години по-младия от нея Добромир, но очевидно щастието е било само в нейното съзнание. Той е гледал на нея като на бизнес проект, пише “Уикенд”.  Оказва се, че Добри не е толкова глупав и бързо е разбрал, че примата на попфолка […]

Subscribe US Now