След “Смени жената”: Митко от “Фермата’ се разведе, ето коя е новата му СНИМКА

Драматичен обрат претърпя семейния живот на Митко от „Фермата“, който участва и в друго риалити предаване „Смени жената“.

В момента по bTV върви повторение на шоуто, в което семейства разменят съпругите си. В него Митко Господинов участва заедно с Мая, с която са заедно още от гимназията.
Женени са от близо 20 години и имат две деца. „Толкова сме се напаснали заедно, че може би ни харесват донякъде и недостатъците, които имаме“ – споделя Мая, която работи в компания за кредитни карти в предаването, записано преди години, пише “Хотнюз”. 
Митко, който всички наричат Гуспата пък е бивш полицай, който сега организира тиймбилдинг мероприятия. И ако идилията на екрана изглежда пълна, в истинския живот семейството не съществува. Точно в деня на излъчване на епизода с вече бившата му съпруга Димитър Господинов обяви, че е в нова връзка с младата Славия Иванова. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dimitar Gospodinov ᴳᵁˢᴾᴬ (@guspa_maximal)

“През последните месеци ми се случиха много неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, радост, емоции, успехи и вяра в бъдещето”, започна той под романтичната снимка. По думите му човек трябва да преследва щастието и любовта. “Срещнах човек, който ме промени и ме прие такъв какъвто съм днес – с всички мои недостатъци. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя притежава цялата ми любов, а аз ще направя живота й приключение. Обичам я, това е”, пише още той.
И ако си мислите, че няма как да стане по-неловко, повярвайте ни, има! От коментарите под снимките на Димитър с новата му половинка оставаме с впечатлението, че хората много-много не са разбрали, че това е друга жена. “Еталон за истинско семейство”, пишат в коментарите, други обобщават: “Най-доброто семейство”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg