Умопомрачителният хранителен режим на Хю Джакман

В края на миналата година бяхме изключително изненадани от новината, че Хю Джакман отново ще влезе в ролята на Върколака.
Основната причина не бе случилото се във филма “Логан”, а фактът, че самият актьор бе заявил, че повече няма да изиграе героя. Но явно неговият добър приятел Райън Рейнолдс е доста убедителен, защото ще видим Джакман като Върколака в подготвящия се трети филм за Дедпул.
Това означава, че 54-годишният актьор отново ще трябва да тренира здраво, за да влезе в подходяща форма за снимките. Но тренировките не ще бъдат достатъчни, за да може Хю Джакман отново да изглежда нацепен.
В профила си в Twitter актьорът сподели снимка на количеството храна, което му е отредено да изяжда всеки ден. И да, доста е… От снимката разбираме, че Джакман се храни по шест пъти на ден. В менюто му са включени ястия с черен костур, сьомга и пилешко месо.
На всяка кутия е написано и съдържанието на калории в съответното ястие. И като направим простата математика, излиза, че Хю Джакман приема по около 8000 калории на ден, за да влезе отново във форма за ролята.
Интересното е, че през януари актьорът заяви в шоуто на Стивън Колбърт, че приема по около 6000 калории на ден в подготовката си, пише Variety. Или плановете са променени, или има някаква тайна в начина му на хранене. Но едно е сигурно – Хю Джакман не приема стероиди, за да спомогне процеса. Или поне така твърди самият той.
Но е факт, че 8000 калории са ужасно много. За сравнение ще кажем, че Джонатан Мейджърс е приемал по 6000 калории на ден в продължението на четири месеца, за да се подготви физически за ролята си на бодибилдър във филма Magazine Dreams.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям по стъпките на майка си

За много от британците принц Уилям е въплъщение на ценностите, които защитаваше майка му. Подобно на принцеса Даяна, и той се застъпва за много каузи, свързани с децата, здравеопазването и всеки в неравностойно социално положение. Такива са хората без дом, с чиято кауза 40-годишният принц на Уелс е запознат още […]