Колко деца е загубила Дженифър Лорънс

По-рано тази година Дженифър Лорънс стана майка за първи път след раждането на сина си Сай. Малко след това тя призна, че да говори за майчинството я плаши, но пък си сподели, че дори и не е очаквала да заобича толкова много бебето си.
“Всички повтарят, че ще обичам бебето си повече от котката си. Но това не е вярно. Може би ще го обичам колкото котката си?, казва тогава шеговито Дженифър. Но сега, вече по-сериозно признава, че след раждането е почувствала сякаш животът ѝ започва отначало.
Колкото и прекрасно да звучи всичко това дотук, за Дженифър Лорънс пътят към майчинството обаче се оказва изобщо не е бил лесен и осеян с рози. В последното си интервю за Vogue, на чиято корица е, тя открито говори за бременността си. И покрай тази тема прави едно от малкото разкрития за личния си живот.
Дженифър споделя, че преди да роди сина си е претърпяла два спонтанни аборта. За първия тя разказва, че когато е била още в двайсетте си години е забременяла, но е планирала да направи аборт. Преди още обаче да се подложи на процедурата, е абортирала спонтанно. Преживяването определено е било плашещо за нея, тъй като се оказва, че когато се е случило, е била сама в Монреал.
Колкото до втория спонтанен аборт, при него също обстоятелствата хич не са били приятни. Той се е случил, за съжаление когато вече Дженифър и съпругът ѝ Кук Марони са били готови да имат деца. Уви, едва след третия път, когато актрисата забременява, двойката посреща първото си бебе.
Сега, спомняйки си за абортите, Дженифър Лорънс се връща към моментите, в които си е мислила колко различно и странно се е чувствало тялото ѝ и повече от всякога оценява факта, че е имала правото да избира какво да прави с тялото си. А позицията ѝ за отнемането на правото на аборт на жените в САЩ е категорично. Всяка една жена трябва да има свободен избор какво да прави с тялото си – и абортите не са изключение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хю Грант в 21 факта

Днес, 9 септември, рожден ден празнува британският актьор и продуцент Хю Грант. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now