Мексиканският сексапил на Диляна Попова

Летните месеци обикновено са за почивка. Без значение дали ще изберем планина, или море, важното е да прекараме време, без да мислим за работата и проблемите си. Решена да се откъсне от работните си ангажименти, е и Диляна Попова.
За радост на всички нас, Диляна Попова не спира да публикува снимки в профила си в Instagram. Божествено тяло, красив фон, пуснати мокри коси и замечтан поглед…

Точно това ни показват и последните кадри от родното Черноморие, където Диляна обикновено си почива лятото. Виждаме я да позира по бански и, без съмнение, изглежда много секси по мексикански, както самата тя отбелязва.
Толкова, че само за няколко часа снимките ѝ събраха няколко хиляди харесвания – ясен показател за мнението на последователите й.
По всичко личи, че Диляна Попова е в перфектна форма за лятото, а и как иначе – след интензивните тренировки, на които се подлага.
А ние за пореден път ѝ завидяхме: от една страна, за дългата почивка на морето, от друга – за ослепителния начин, по който изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой не е поканен да гостува на Чарлз

След смъртта на Елизабет Втора много неща, свързани с кралското семейство, се промениха. Макар че не става дума за някакви драстични промени, възкачването на крал Чарлз на престола донесе някои новости за живота и на обикновения британец. Например факта, че може да посети двореца Балморал – любимата шотландска резиденция на […]

Subscribe US Now