Изненада! Маги Джанаварова май е бременна СНИМКА

След новината за изневярата на вече бившия й приятел, тази, че може би скоро ще става майка, със сигурност кара феновете на Маги Джанаварова да полудеят от кеф.

В скорошно тв интервю пред bTV гласовитата поп певица се появи с видимо закръглена фигура, при все, че обичайно е много стройна и атлетична заради сериозните фитнес тренировки, които прави от години.
Маги Джанаварова взриви след изневярата с тези секси дами във “Виновен” ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Magi Djanavarova (@magidjanavarova)

Не и този път обаче! Прословутите й плочки по корема вече не са толкова ясно очертани, както бе доскоро, а и 34-годишната изпълнителка не е влизала във фитнеса от известно време. Всичко това навежда на мисълта, че тя може би носи бебе в утробата си.
“По принцип тренирам всеки ден, но повече от месец не съм тренирала”, сподели Маги в рубриката на Зейнеб Маджурова в “Тази сутрин”, но и не уточни повече подробности за причината.
Горещо! Маги Джанаварова лъсна на гола СНИМКА 18+ от ваната
“Вече много, много ми се тренира, много ми е хубаво. По принцип тренирам 5 или 6 пъти седмично, доста добре се чувствам, виждам резултати”, казва тя, но така и не става ясно защо не го прави вече, пише “Марица”.
Неотдавна Маги сподели, че има сериозна връзка, след като предишният й приятел я разочаровал, като й сложил рога с колежка. Ето, че тя отново е щастлива с новата си любов и това щастие явно съвсем скоро ще изглежда повече от пълно. Наскоро певицата и настоящата й половинка пътуваха за Близкия Изток, за да присъстват на палестинска сватба./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нови обвинения срещу Кевин Спейси

През последните години на Кевин Спейси му се налага да се явява като обвиняем по редица дела, сред които и такива за сексуално посегателство и педофилия. Изглежда че скоро ще трябва отново да се изправи пред съда – отново заради сексуално насилие. Този път актьорът е обвиняем по няколко различни случая, като […]