Антония Петрова-Батинкова разкри защо е родила тайно СНИМКИ

Антония Петрова-Батинкова вече е майка на две деца, а второто се появи преди броени дни. Щастливата бивша миска споделя, че не е имала за цел непременно да крие бременността си от публичното пространство, но така се е получило в крайна сметка.

Това, което споделя сега обаче, когато все още се възстановява от раждането, не само, че ще ви изуми, но и ще ви накара много благородно да й завидите.
Изненада! Антония Петрова е родила второ дете без да каже на никого СНИМКА

“Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си.
Антония Петрова стана свекърва, след като синът й… СНИМКА
Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина”, споделя тя пред “Телеграф”. И добавя още:
“С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих 11 кг, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях”.
Вторият син на Антония и Ивайло се роди на 07.07., което е и ангелско число, напоено със силна енергия и смисъл./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Слаш в 30 факта

Днес, 23 юли, рожден ден празнува американският китарист Слаш. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now