Поредно секси бягство за Сами Шийн

Сами Шийн се наслаждава на хавайския остров Кауай. 19-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс сподели нови снимки от екзотичното си бягство и за целта избра да позира с бански костюм от две части в бяло и каубойска шапка.
“Новият ми любим остров”, пише тя под публикацията си в Instagram, застанала във водата на фона на живописните планини Кауай. Въпреки че денят изглежда облачен, Сами все пак не пропуска да поплува. По-късно изглежда, че облаците са се разсеели и слънчевата светлина е проникнала, позволявайки на Сами да си направи няколко перфектни снимки.
Името на Сами нашумя в края на миналата година, когато тя коментира пред Bustle решението си да създаде акаунт в OnlyFans. “Хората си мислят, че съм захвърлила целия си живот или че съм загубенячка, която няма бъдеще”, обясни тя пред изданието през октомври 2023 г. “Хората ме наричат мръсна и груба.”
Въпреки критиките, които получи, Сами посочи, че има “много, много, много подкрепящо” гадже, което “ѝ помага толкова много с цялото ѝ съдържание” в OnlyFans. “Наистина не се виждах да се занимавам с моделиране, докато не направих кампанията за бельо на Alexander Wang”, отбеляза тогава Сами.
“Това предизвика нещо в мен, когато си казах: “Всъщност искам да направя това сериозно”. Моите марки-мечти, за които да бъде модел, определено са Chanel, Charlotte Tilbury, SKIMS.”
Както повечето родители биха реагирали, Денис и Чарли първоначално бяха загрижени за новооткритата кариера на дъщеря си, припомня Hollywood Life. Освен Сами, Чарли и Денис имат още една дъщеря на име Лола и синове Макс и Боб. Денис Ричардс тогава призна, че е посъветвала дъщеря си наистина да помисли добре преди да направи това.
“След това, веднага след като тя се присъедини, стана толкова популярна и получи обратна реакция, бях загрижена за това, защото тя е толкова млада”, добави Денис. “Аз съм пораснала жена и през годините казаха много неща за мен публично – и добри, и лоши. Дори сега, като възрастен, все още боли.”
Що се отнася до звездата от “Двама мъже и половина”, Чарли Шийн призна, че в началото не е одобрявал, но в крайна сметка е решил, че просто трябва да има вяра в дъщеря си, защото тя знае какво прави.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички нападат новата Мис Германия

Тази година конкурсите за красота се оказват едни от най-обсъжданите събития през годината, около които се вдига доста шум. След като 20-годишната Ив Жил стана Мис Франция 2024 г., конкурсът завърши със странен спор, породен от факта, че новата Мис Франция е с… къса коса. Имаше и сериозни нападки срещу […]

Subscribe US Now