Кралица Рания продължава напред

Дълго време новините около йорданската кралица бяха оскъдни – след смъртта на баща й тя рядко участваше в публични прояви, нито пък споделяше публикации в социалните медии. До годежа на дъщеря й Иман в началото на юли.
Ето че Рания се завръща към обичайните си ангажименти.
В началото на тази седмица тя посети LIVINC Incubator – ферма, която се разполага на 8 хил. квадратни метра и предлага възможности на йорданци, които се занимават с креативни професии, да развиват идеите си, като получат финансиране.
Рания пристигна във фермата, облечена в скромен за кралица тоалет – джинси в комбинация с жълта риза и спортни обувки, и чанта. Тя се срещна със създателката на LIVINC Incubator Шади ал Хасан, след което говори за бъдещите планове на организацията.
Разбира се, Рания нямаше как да пропусне да се срещне и с творците, които в момента работят във фермата и дори участва в работилница по керамика. След посещението на оранжерията на фермата денят завърши с концерт на местната пънк група Bokra Band.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се е случило с дъщерята на Лияна? Изглежда потресаващо... СНИМКИ

Странно нещо са инфлуенсърите в България. Вместо да търсят някаква уникалност, те се превръщат в копие един на друг.  И именно в този контекст се чудим защо Дениз Йозджан, безкрайно красивата дъщеря на певицата Лияна, се е обезобраила по този начин. Напомпала е джуките до неузнаваемост.  Младата дама, която е […]