Криси Тейгън – много бременна и много секси

Криси Тейгън и Джон Леджънд са родители на шестгодишната Луна Симон и четиригодишния Майлс Тиодор – и двамата заченати с помощта на инвитро процедури. Те обаче загубиха третото си дете Джак по средата на бременността през септември 2020 г., преживявайки случилото се много тежко.
Въпреки това Криси и Джон не се отказаха от инвитро процедурите в опитите си да имат трето дете. Опити, които се увенчаха с успех. През август Криси се похвали, че е бременна, като сподели снимка, на която се вижда малкото ѝ коремче. 
С всеки месец обаче, коремчето ѝ расте и сега през декември бившият модел вече се радва на напредналата си бременност.
Тя отново използва социалните мрежи, за да се похвали за страхотното време, което прекарва с децата си. И съдейки от видяното, Криси Тейгън изглежда просто забележително. 
А тя просто сияе до сина си Джак, с когото споделят ценно време на плажа. Криси Тейгън сподели и още едно видео, на което позира съблазнително в огледалото с огромното си бременно коремче.
По всичко личи, че на двамата с Джон Леджънд съвсем скоро им предстои да станат родители. Все пак по Коледа стават чудеса, а двамата отдавна чакат своето трето да се появи на бял свят. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лияна спря дъха със секси СНИМКА 18+ от Малдивите

Фолк певицата Лияна по традиция ще посрещне коледните и новогодишни празници на топло. Тя и тайнственият й приятел са отново на Малдивите, а тя побърза да се похвали с първи кадър.  Братовчедката на Константин отново провокира със секси визия, по която въздишат хиляди мъже. И този път я виждаме полугола, […]