Принц Хари пак по петите на Уилям

Все по-често ни се струва, че между принц Хари и принц Уилям се води някаква негласна надпревара. Братята се оказваха по едно и също време в Лондон, но така и не се срещнаха. А скоро ще посетят едно и също място в Азия.
Още през май принц Уилям обяви, че церемонията по раздаването на създадените от него награди Earthshot тази година ще се състои в Сингапур. Престолонаследникът на Великобритания ще бъде там на 7 ноември 2023 г.
Сега се оказва, че Хари също има насрочено важно събитие в Сингапур. 38-годишният принц ще участва в годишните поло състезания Sentebale ISPS Handa Polo Cup на 12 август. Той ще се състезава в отбора Royal Salute Sentebale, чийто капитан е неговият добър приятел Начо Фигерас.
Sentebale е организация, която Хари основава през 2006 г. заедно с принца на Лесото, като целта й е да подпомага децата в Африка, засегнати от бедност, неравенство ХИВ/СПИН, а от 2020 г. – и от Covid-19.
“Годишната купа по поло е съществена за подсигуряването на работата на Sentebale”, казва Хари. “Средствата, които ще съберем тази година, ще подпомогнат програмата Clubs and Camps, която осигурява интензивна психосоциална подкрепа на младите хора, които живеят с ХИВ.”
Преди да пристигне в Сингапур обаче, принц Хари има и друга спирка в Азия. На 9 август той ще е в Токио отново с Фигерас. Двамата ще вземат участие в срещата ISPS Sports Values, която обединява спорта и филантропията, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Отговорът на Тото за видеото с Тити Папазов

През последните няколко дни усилено се говори за случилото се с 18-годишната Дебора, която е станала жертва на насилие от Георги Георгиев. Насилие, довело до 400 шева по тялото на момичето и окачествено от властите като лека телесна повреда. Този случай не само шокира обществото, но и го направи изключително […]

Subscribe US Now