Лияна спря дъха със секси СНИМКА 18+ от Малдивите

Фолк певицата Лияна по традиция ще посрещне коледните и новогодишни празници на топло. Тя и тайнственият й приятел са отново на Малдивите, а тя побърза да се похвали с първи кадър. 

Братовчедката на Константин отново провокира със секси визия, по която въздишат хиляди мъже. И този път я виждаме полугола, като новият й приятел явно няма нищо против да я зяпат чужди мъже. 
 

Наш репортер научи, че Лияна има връзка с много влиятелен адвокат, който често пътува в чужбина и винаги е придружаван от певицата. Това обяснява защо всеки месец Лияна се отбелязва от някоя различна държава. 
Прави впечатление, че откакто е обвързана, Лияна отново изостави музиката и се отдаде на любовта. Това при нея е честа практика. Винаги, когато е влюбена, стопира кариерата си и я възобновява в момент, когато е останала сама./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейт Мидълтън не е забравила кралица Елизабет

От 70 години насам тази ще е първата Коледа за британците без кралица Елизабет. Милиони продължават да тъгуват за кралицата, която почина на 96-годишна възраст през септември тази година, а много от тях избират да й отдадат почит и на този светъл празник. Сред тях е и принцесата на Уелс, […]

Subscribe US Now