Мила от “Сървайвър” си показа гърдите и отправи въпрос към последователите си СНИМКА 18+

Най-атрактивната участничка от “Сървайвър” Мила, която е и гадже на Сами Хосни от “Фермата”, разпали страстите със своя еротична снимка. 

Блондинката влезе в шоуто с много силна стратегия, но не успя да се пребори да стигне до финала. Вероятно отпадането й се дължи и на уплаха след ухапването от отровна змия. Но пък тя много добре позиционира себе си в медиите след отпадането си.
Тези дни Мила качи много интригуваща снимка в своя профил във Фейсбук. На него се виждат само гърдите на гаджето на Сами Хосни. Интересът предизвиква и въпросът на Мила към последователите ти, които със сигурност са обърнали внимание на провокативния кадър. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MILA SAVOVA BJJ (@milassavage)

Ето какви ги пита тя: 
“Кое твърдение се отнася за ВАС?
1. Очите никога не лъжат
2. Ушите на хората са по- недоверчиви от очите им.
3. Очите са прожектор на душата
4. Добрата душа има най-красивите очи.
5. По- добре се живее с разбито сърце, от колкото със затворени очи”. 
Веднага заваляха разнородни отговори, но голяма част от последователите изобщо не са обърнали внимание на нейните думи, тъй като предпочели да си напълнят очите с нейните сочни гърди, които са и акцент на кадъра./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Есил Дюран срази с тези думи за Глория!

Есил Дюран е доволна от доброто си превъплъщение в образа на Глория, което бе в Нощта на дуетите преди седмица в „Като две капки вода“. „Досега нейният образ не се е падал на нито един от участниците“ – подчерта певицата. На Есил Дюран се падна емблематичното парче на Глория и […]

Subscribe US Now