Дива секс оргия с Гери Никол в Германия СНИМКИ 18+

Тийнсензацията Гери-Никол не си поплюва и определено знае как да предизвика скандал. Успя да прикове всички погледи към себе си и на участие в Германия, където местните мъже полудяха по нея и изпълненията й на сцената. 

Певицата се подкефила на макс и буквално се разхвърли на четири крака на сцената в много еротични пози. Тя показа скандални кадри от оргията в немски клуб, която са си спретнали наскоро. 

Запазена марка на Гери е мятането на сцената, а тамошните мъже полудяха по тези изпълнения на певицата. В България като че ли вече не обръщаме толкова внимание на подобни циркаджийски номера, особено след като се наситихме на фолк дивата Ариа, която стана известна с подобно поведение. 
Гери-Никол цяла вечер танцува и мята косата си, а изглежда това доста се хареса на мъжете в клуба, които видимо бяха изпаднали в екстаз и искаха още. Някои си позволиха да протегнат ръка и да я “барат”./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ники Илиев отвърна на нападките на Сърменов, но след това...

Актьорът и режисьор Ники Илиев отвърна на хилядите нападки към него, които се появиха конкретно за една сцена от филма за Ботев, в който и той участва.  Вълната бе подхваната от неговия колега Калин Сърменов, който използва забавен колаж, за да осмее таланта на Илиев. Изглежда, че двамата не се […]