Ники Илиев отвърна на нападките на Сърменов, но след това…

Актьорът и режисьор Ники Илиев отвърна на хилядите нападки към него, които се появиха конкретно за една сцена от филма за Ботев, в който и той участва. 

Вълната бе подхваната от неговия колега Калин Сърменов, който използва забавен колаж, за да осмее таланта на Илиев. Изглежда, че двамата не се харесват и започна истинска словесна война в мрежата. 
Той даде своята версия за нелепия кадър, който стана вайръл в социалните мрежи. След като колегата му и директор на Сатиричния театър Калин Сърменов го упрекна в липса на елементарен професионализъм, авторът на популярните филми „Завръщане” 1 и 2 даде своя коментар за ситуацията в социалните мрежи.

“Бъзиците с окото са много яки, но истината е доста по-тъпа и скучна. Сигурно защото са светли очите ми, са супер чувствителни на светлина, особено дясното, нямам идея защо. В сцената не трябваше да стрелям, а да гледам дъщеря си на коня. Пробвах с отворено дясно око, но издържах две секунди и започна да сълзи, съответно не я виждах. Идеята беше в гледането и за това си продължих с лявото! Казах ви – тъпота и скука. Но ако ви кефят повече ебавките с казармата (мен биха ме кефили) може да ги ползвате колкото искате. Хубава година на всички ;)”, коментира той в Инстгарам, но след това изтри поста си. 
Негови фенове са възмутени, че си налага цензура, вероятно посъветван от приятели да не скача срещу директора на Сатирата. Знае ли човек, може в бъдеще да му се наложи да почука на вратата на театъра и да помоли за някоя роля. Факт е, че целият филм на Максим Генчев за Христо Ботев е подложен на жестока критика, която надмина мащабите и на първия му филм за Васил Левски./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво събра Том Ханкс със сина му на снимачната площадка

Том Ханкс е актьор с дългогодишен опит на снимачната площадка. И надали има нещо, което все още може да го развълнува, докато се изявява на нея. Оказва се обаче, че има. И това е възможността да си партнира със своя син. 27-годишният Трумън Ханкс играе по-младата версия на героя на […]

Subscribe US Now