Какъв е проблемът с личните семейни снимки на Парис Хилтън

Парис Хилтън обяви, че е станала майка за първи път, през януари миналата година. Тогава тя разкри, че заедно със съпруга си Картър Реум вече имат момченце на име Финикс, което се е родило чрез сурогатна майка.
Само няколко месеца по-късно, през ноември, звездата отново изненада всички, като сподели, че вече е майка и на момиченце – Лондон, също родено чрез сурогатна майка.
Въпреки че Парис Хилтън винаги е казвала колко много мечтае за семейство, първоначално тя те издаваше много лична информация за началото на майчинството си в социалните мрежи.
Впоследствие обаче започнаха да валят снимки със сина ѝ Финикс, особено покрай рождени дни, почивки и други поводи. Изключение не беше и католическият Великден, който отмина преди няколко дни.
“Аз и моето малко великденско мече”, пише Парис Хилтън към тематична Великденска фотосесия, правена в дома ѝ. На кадрите тя е облечена в къса розова рокля, а момченцето ѝ – с бели дрешки и шапчица.
“Най-сладкото и най-щастливото момче с най-добрата мама”, гласи коментарът на таткото Картър Реум.
Това, което обаче в последно време прави впечатление на последователите на Парис Хилтън и стана повод отново да я обсъждат, е значителното количество снимки със сина ѝ и абсолютната липса на такива с дъщеричката ѝ.
Под едно от последните видеа на звездата в TikTok, в което тя отново показва момченцето си Финикс, потребителите се питат кога ще могат да видят и неговата сестричка Лондон.
В един от коментарите пише: “Финикс е просто очарователен. Нямам търпение да се почувстваш достатъчно сигурна, за да ни покажеш и сестра му.”
“Скоро”, гласи отговорът на Парис Хилтън.
Под снимки от скорошната ѝ семейна почивка съпругът ѝ отговори на коментарите и обясни защо все още не са показвали дъщеричката си.
“Не сме съвсем готови да я споделим със света, но тя е очарователна и изглежда точно като майка си”, пише Картър Реум.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

По стъпките на баща си - какви са плановете на Шайло

Брад Пит може да не е в добри отношения с децата си, но това не означава, че те не оценяват неговите успехи в професионален план. А няма по-голяма гордост за един родител неговият наследник да иска да върви по същия път, по който той е станал световноизвестен. Шайло Джоли-Пит се появява на […]

Subscribe US Now