По стъпките на баща си – какви са плановете на Шайло

Брад Пит може да не е в добри отношения с децата си, но това не означава, че те не оценяват неговите успехи в професионален план. А няма по-голяма гордост за един родител неговият наследник да иска да върви по същия път, по който той е станал световноизвестен.
Шайло Джоли-Пит се появява на публични събития винаги в компанията на майка си Анджелина Джоли. Но именно тя е тази, която съумя да запази най-силна връзката и със своя баща.
А дългогодишните кариери на двамата, на които тя е пряк свидетел за своите 17 години, са й помогнали да направи своя избор за бъдещия си професионален път.
Според източници, цитирани от Life & Style, Шайло иска да се развива във филмовата индистрия, но да остане зад камерата. Затова тя ще стане или продуцент като баща си, или режисьор като баща си. Възможността да види всички в този бизнес отблизо за нея е огромно предимство и със сигурност ще й помогне за бъдещи професионални успехи.
Междувременно Шайло не спира да прекарва време с Брад Пит и се оказва, че двамата имат не само доста сходни виждани за света, но и интереси в света на киното. Затова е по-вероятно дъщерята на актьора да избере същия път като него в последните години. Особено ако се премести да живее в имението му в Лос Фелиз, когато навърши 18, както се заговори наскоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малката дъщеря на Николета Лозанова вече е пораснала госпожица

На 1 април дъщерята на Николета Лозанова съвсем на на шега навърши цели 12 години. Както традицията повелява, рождените дни на Никол винаги успяват да привлекат внимание, защото са изпълнени с много забавления, гости и прекрасни изненади. Точно така се случи и тази година.  От качените снимки в профила на Лозанова […]

Subscribe US Now