Камелия най-накрая проговори за майчинството, разкри, че е… ВИДЕО

Камелия все още е под въздействието на голямата еуфория, откакто стана майка, но ето, че започва малко по-малко да открехва вратичката за всичко, което й се случва от този момент насам, както и за промените в живота. 

Както е известно навръх Великден фолкпевицата хвърли голямата бомба, че има бебе, но тогава не разкри никакви подробности нито за бременността, нито за раждането. И до ден-днешен се пази в тайна и пола на бебето, както и името му. Наскоро Камелия даде интервю за Star Reporters, където споделя, че успява да съчетава майчинството с кариерата си. 
Камелия умили всички с тази СНИМКА на бебето си
“Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие.
В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа”, разказа още изпълнителката. 

В професионален план Камелия е готова и с нови проекти. “Подготвям нови неща. Надявам се да успея да ги пусна за лятото”.
Камелия показа как храни бебето, СНИМКАТА предизвика фурор
“Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете”, призна още Камелия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, свързана със смъртта на внука на Робърт Де Ниро

В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал едва на 19-годишна възраст. Майка му (дъщеря на актьора от бившата му Даян Абът) Дрена де Ниро потвърди смъртта с изявление в Instagram. Малко след това излезе информация и за причината за кончината на младежа. Беше потвърдено, […]

Subscribe US Now