Мария на върха на щастието след тази новина СНИМКИ

Поп фолк дивата Мария отново има повод да почерпи и този път повода е много специален за нея – единствената й дъщеря Марая се дипломира в едно от най-скъпите училища у нас.

Тийнейджърката, която след броени дни ще навърши 14 години, получи дипломата за завършено средно образование вчера и както повелява традицията – не пропусна да се похвали в социалните мрежи. Още по-горда от нея е и популярната й майка.
Мария пръска пари като за световно, Мирослав се оказа по-богат от бившите й СНИМКИ 18+

Марая учи в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици. След като завърши успешно средния курс, тя продължава в гимназията, която трябва да приключи през 2026 година. Таксите там са около 25 000 евро за учебна година, но пък от училището се хвалят, че възпитаниците им имат 100 процента успеваемост в по-нататъшното си образование.
Мария спря дъха със секси нощничка! Всички се питат къде е мъжът й и защо… СНИМКА 18+
Сградата, която се намира в Панчарево, е супер модерна, а училището предлага собствен транспорт. Доскоро Мария сама караше щерка си рано сутрин, но след като се ожени за трети път, вече предпочита сутрешните часове да прави компания на мъжа си, пише “Хотнюз”.
“Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала”, обясни преди години Мария желанието си детето да се образова точно в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, явно бащата на Марая и новият мъж на майката плащат огромните такси./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Гала и Евгени Минчев вече са... СНИМКА

В шоубизнеса всичко е възможно, а в родния сме се нагледали на какво ли не, така че едва ли нещо ще ни изненада чак толкова много. И все пак, в този случай този ефект е налице, защото става въпрос за Гала и Евгени Минчев, за които от край време се […]