Каква е равносметката на Наум Шопов

Краят на годината наближава и вече е време всеки от нас да започне да прави равносметката си за изминалите 12 месеца.
И ако за някои е все още рано за такива задълбочени мисли, то Наум Шопов вече е готов със своята равносметка. В профила си в Instagram актьорът публикува видео, в което виждаме как прави най-различни упражнения, помагащи му да бъде в страхотна форма.
Към поста Шопов написа, че е успял да постигне целта, която си е поставил в началото на годината. “Никога не съм бил в толкова добра форма, колкото тази”, пояснява той.
Наум Шопов допълва, че досега не е успявал да поддържа такава кондиция толкова лесно, без да му се налага да гладува и да прекарва часове в кардио.
“За първи път от поне пет години, успях да запазя рамото си здраво, без да се обострят старите контузии”, пише още той. Актьорът е благодарен за възможността да бъде толкова активен физически – и именно това е решението както за физическото, така и за психическото му здраве.

“Най-добрият начин да имаш самочувствие е да имаш планина от доказателства, че правиш трудните неща, които другите пропускат”, завършва равносметката си Наум Шопов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво иска Хари за Меган и децата си

Принц Хари продължава поредната си съдебна битка, този път, за да успее да върне държавната охрана за себе си и семейството си, когато са на английска земя. Те бяха лишени от тази привилегия сред като напуснаха кралския двор. В съдебната зала бе прочетено изказване, написано от принц Хари, който този […]

Subscribe US Now