Какво се случва с Джак Никълсън

Вероятно мнозина са се запитвали какво се случва с Джак Никълсън, един от най-харизматичните холивудски актьори, след решението му да се оттегли от киното. Преди около шест години, актьорът сам сложи край на блестящата си, близо 60-годишна кариера.
Оттогава насам Никълсън не само че не се появява на снимачната площадка, но и не участва в никакви светски събития. Дотолкова изчезна от полето на обществените изяви, особено в последните две години, че дори се зародиха слухове за твърде влошено здравослословно състояние.  Спекулираше се даже, че страда от тежка форма на деменция.
Но ето че преди няколко дни 86-годишният Никълсън се появи неочаквано на публично събитие в Лос Анджелис – баскетболен мач между Мемфис Гризлис и Лос Анджелис Лейкърс. И по всичко изглеждаше, че е в отлична форма, докато се усмихваше и очевидно забавляваше.
През цялото време неотлъчно до него бе синът му Рей (31) от брака на актьора с колежката му Ребека Брусар, пише Gossip Trip.
Джак е голям фен на Лос Анджелис Лейкърс и винаги се е опитвал да поддържа любимия отбор. Затова често присъства на спортни срещи на тима и дори, с годините, се е превърнал в нещо като талисман за късмет.
През дългата си кариера, Никъслън е номиниран 12 пъти за награда Оскар и я е печели три пъти – за “Полет над кукувиче гнездо”, “Колкото толкова” и “Думи на обич”.
Последният му филм е “Как да разбера” от 2010 г., режисиран от Джеймс Л. Брукс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое момиче не е влюбено в "Ергенът" и кое ще успее да го изнерви до краен предел

До финала на най-романтичното телевизионно риалити остават само две седмици. Но докато чакаме да разберем кое момиче ще спечели сърцето на Евгени Генчев на 18 май ни очакват още много емоционални моменти. Тази вечер, 3 май, предстои поредната групова среща, която ще мине под надслов “Клуб на разбитите сърца”. Победителката […]

Subscribe US Now