Силиконката на десетилетието изкачи Черни връх и обяви, че е разделена с гаджето СНИМКИ

От една седмица обявената за Мис Силикон на десетилетието Жасмина Стоичкова е изключително активна в социалните мрежи. Станала е от най-изявените инфлуенсъри и сторитата й се следят с интерес. 

Хубавицата се е отдала на усилени тренировки всеки ден, а тази сутрин е качила няколко сторита в Инстаграм, на които се вижда, че катери Черни връх. 

Прави ни впечатление, че на една от снимките е написала “Рестарт”, което потвърждава слуховете, които се носят из светските среди, че се е разделила с мистериозния господин с буква “А”. Двамата обиколиха света и изглеждаха много влюбени, но към днешна дата силиконката е отново необвързана. 
И е решила да започне живота си отново с много тренировки и разходки в планината. Веднага заваляха комплименти за външния й вид и топ формата, с която се хвали напоследък./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Вече сме напълно сигурни за пола на наследника на Марк Антъни и Надя Ферейра

До момента Марк Антъни и Надя Ферейра оставаха доста дискретни по отношение на личния си живот и най-новия член на семейството. Двойката, която сключи брак в началото на годината, посрещна своя наследник скоро след това. И въпреки че изминаха около два месеца от събитието, те пазят ревниво бебето и светът […]

Subscribe US Now