Килограмите, които Ким свали, за да облече роклята на Мерилин Монро

От опит знаем, че за тоалетите на MET Gala 2022 ще се говори още дълго. Особено за този на Блейк Лайвли.
Тази година Ким Кардашиян бе решила да изневери на екстравагантния си вкус за дрехи, когато стане дума за това събитие. Всъщност, тя бе сред последните звезди, които минаха по червения килим и бе в компанията на Пийт Дейвдисън, с когото от няколко месеца излизат. Двамата, разбира се, не говорят за връзката си, но папараците стриктно ги следват, където и да са.
Но дори официалната поява с Дейвидсън не е толкова интересна, колкото роклята на Ким Кардашиян. Пред Vogue Кардашиян казва, че всъщност това е абсолютно същата рокля, която Мерилин Монро е носила през 1962 г., докато пее “Happy Birthday” на тогавашния президент на САЩ Джон Кенеди.
Ким пояснява, че е успяла да се сдобие с 60-годишната рокля чрез Ripley’s Believe It Or Not Museum, които през 2016 г. закупиха роклята на търг за колосалните 4.8 милиона долара. Но риалити звездата не я е купувала, за да се появи с нея на MET Gala 2022, а е успяла да убеди компанията да ѝ я даде под наем.
Всъщност, Ким Кардашиян казва, че когато първоначално се е опитала да облече роклята, не се е получило, защото се е оказало, че формите ѝ не са точно същите като тези на Мерилин Монро. И понеже корекция не е била възможна, защото все пак тоалетът е нещо като реликва, Ким е трябвало да отслабне с около седем килограма, за да я облече.
Кардашиян е приела влизането в роклята като роля, за която се подготвя и не е имало резервен вариант за тоалет – или тази рокля… или нищо, пише Yahoo. За целта се е подложила на стриктен режим на хранене, като е изключила напълно захарта и въглехидратите от менюто си.
И всичко това, разбира се, е било придружено и с физическа активност и консумация на много зеленчуци и протеини. Въпреки всичко, Ким Кардашиян твърди, че не е гладувала, а просто е била много стриктна в спазването на това какво може да яде.
Жертвите не са били само за роклята, но и за косата ѝ. Риалити звездата твърди, че деня преди събитието е прекарала цели 14 часа при фризьора си, за да се сдобие с този платинено рус цвят на косата. Същият като на Мерилин Монро.
А колкото до роклята, Ким казва пред Vogue, че се е отнесла с уважение към нея и не е рискувала нито за момент да я увреди по някакъв начин. Като за целта не е слагала грим по тялото си, който обичайно слага, и е трябвало да се научи да се казва по стълбите по определен начин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg