Емилия прати дъщеря си в скъпарско училище

Вчера Емилия изпрати ученичка-щерка си Мира в най-скъпото школо в София.

В Англо-американското училище учи от години и щерката на Мария Марая Андонова. Мира е плод на любовта между Емилия и Коко Динев.
Родителите на първолачето, което през октомври ще стане на 7 години, вече имат други семейства. Динев стои извън светлината на прожекторите с новата си жена и дете, докато Емилия не спира да демонстрира любовта си към Жорж Башур, пише “Хотнюз”.

Англо-американското училище е едно от най-реномираните, но и скъпи училища в София, като таксата за ученици от първи до осми клас е 9730 евро на година. С два бона по-евтино е продължаването в девети клас.
Детската градина пък струва 6 400. Високите такси опровергават слуховете, че Емилия и Жорж имат финансови проблеми. Учебната година по традиция започва в средата на август, затова вече щерките на Емилия и Мария ще трябва да стават рано./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Моника Белучи откровено за връзката си с Тим Бъртън

Преди два месеца Моника Белучи си призна за връзката с режисьора Тим Бъртън. За двамата се носеха слухове от доста време, а вече няма съмнение, че са заедно и са по-щастливи от всякога. Потвърждение за това са и думите на актрисата пред испанското издание на Harper’s Bazaar. Тя е звездата на […]

Subscribe US Now