Емрата приключи с мъжете, но не и с жените

2022 г. се оказа изключително емоционална в личен план за Емили Ратайковски. След като се раздели със съпруга си Себастиан Беър, името на Емрата се спрягаше с няколко различни мъже – като започнем с това на Брад Пит и стигнем до Пийт Дейвидсън. Но моделът определено не е доволна от мъжете в живота си.
Говорейки с госта Оливия Понтън в нейния подкаст High Low with EmRata, Емили казa, че е приключила с срещите с мъже, които “не знаят как да се справят” със силни жени.
Моделът вярва, че някои момчета “наистина си мислят, че искат” независим партньор, но в крайна сметка не се радват да се чувстват “кастрирани” и след това връзката тръгва надолу.
31-годишната, която има 21-месечен син Силвестър от Себастиан Беър, нарече ситуацията “нечестна”, като разкри, че е готова да се впусне в “срещите с жени”. Тя продължи: “Чувствам, че много мъже, които наистина си мислят, че искат силна жена, всъщност не знаят как да се справят и не знаят какво означава това за собствената им идентичност.”
Говорейки за възможни срещи с жени, тя каза: “Възможно е да има конкуренция… но няма усещането, че някой отнема нещо от някой друг. Странно с хетеронормативните взаимоотношения, чувствам, че това се случва. Силата и мощта се свързват с мъжкото начало и след като жената го има, мъжът не знае какво друго му остава. Но аз си казвам: “Какво ще кажеш просто да си по-добър в изразяването на емоциите си и да бъдеш там емоционално? Това би било страхотно.”‘
В скорошен епизод на подкаста Емили разкри, че се е присъединила към приложение за запознанства, но не е убедена, че там ще срещне “влюбена дама”. “Бях като “Майната му”. Чувствах се предизвикателно, защото толкова много хора ми казаха да не го правя”, и разказа как бързо е получила “няколко директни молби от жени”, което според нея е било вълнуващо.
Макар да е поласкана от вниманието, което е получила обаче, не смята, че във въпросния сайт ще срещне нейния тип жена, по която да си падне, припомнят от Daily Mail.
Междувременно Ермата не престава да пуска секси и предизвикателни снимки по бански в профила си в Instagram, с които определено оставя без думи представителите и на двата пола.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Предизвикателният тоалет на Елизабет Хърли

На 57, а все така привлекателна и зашеметяваща. Това важи с пълна сила за английската актриса и бивш модел Елизабет Хърли. Дали е въпрос на добър ген, или на строги диети, или пък е комбинация от двете – може само да гадаем, но е факт, че Елизабет наистина изглежда страхотно. И ако […]

Subscribe US Now