Това ли е краят за Никълъс Кейдж

Неочаквани новини дойдоха съвсем наскоро от света на киното и по-конкретно за една от големите звезди на Холивуд. В скорошно интервю за Vanity Fair Никълъс Кейдж намекна, че му остават само три или четири филма, преди да се оттегли от актьорската си кариера и да се съсредоточи върху други проекти.
Въпреки че не е задължително да приключи с актьорската си кариера окончателно, 60-годишният актьор назова желанието си да прекарва повече време със семейството си, както и да разгледа други възможности, като някои от причините, поради които иска да сложи край на впечатляващо плодотворната си кариера до този момент.
Кейдж казва, че по принцип не гледа много телевизия и сериали, но синът му най-накрая го убеждава да подхване “В обувките на Сатаната” миналата година. И той намира сериала за “великолепен”. Именно този сериал го провокира да помисли за това какво още иска да прави. 
“Искам да проуча други формати”, казва Кейдж, “Много се интересувам от стрийминг с потапяне в сериалите. Виждал съм неща, които могат да се направят сега с героите и времето, което им е дадено да изразят себе си. Видях Брайън Кранстън да се взира в куфар за един час в един епизод на “В обувките на Сатаната”. Нямаме време да направим това в игрален филм, така че може би телевизията е следващата най-добра стъпка за мен. Ще видим.”
Що се отнася до филмите, след 45 години правене на това и участие в над 100 филма, Кейдж чувства, че е казал почти всичко, което е имал да каже с киното.
“И бих искал да си тръгна на високо вдигната глава и звучно да кажа “Адиос.” Мисля, че трябва да направя може би още три или четири филма, преди да стигна до там, и след това, надявам се, да сменя форматите и да опитам по някакъв друг начин да изразя себе си.”
Освен предстоящите премиери, които ще продължат да излизат до 2025 г., Никълъс Кейдж вероятно ще приключи с работата си след още няколко филма, които все още не са разкрити.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прозрачна черна дантела и Дуа Липа под нея по бельо

Наскоро се появи информация в медиите, че Дуа Липа е прекратила връзката си с приятеля си Ромен Гаврас. Според Daily Mail британската певица с албански корени и френският режисьор от гръцки произход са се разделили след близо осем месеца заедно. По всико личи, че Дуа, която потвърди връзката си с Гаврас […]

Subscribe US Now