Ново изпитание пред принц Джордж

Да си кралско дете не винаги означава, че животът ти е безгрижен. Особено когато си първородният син на принца и принцесата на Уелс. И се предполага, че някога ще бъдеш крал на Великобритания!
Разбира се, че говорим за десетгодишния принц Джордж. Съвсем наскоро баща му Уилям разкри, че Джордж тренира усилено за триатлон, който ще се състои от колоездене, бягане и плуване.
Състезанието ще се състои в училището на принца “Ламбрук”, където през този месец му предстоят и важни изпити – причината Кейт Мидълтън да не пътува със съпруга си за Сингапур, където ще се раздават наградите Earthshot.
Информацията за триатлона беше разкрита лично от принц Уилям на триатлонистката Нон Станфърд. Тя получи от него Ордена на Британската империя. “Каза ми, че Джордж тренира за триатлон в училище. Имало и човек, който в момента работи за Уилям и е участвал в триатлони. И той е посъветвал Джордж да сложи талк в обувките си”, коментира тя пред Royal Central.
Станфърд допълва, че малкият принц веднага е приел съвета и дори го е споделил със съучениците му, които му били благодарни за тази хитрост. Явно принц Джордж е наследил атлетичните заложби на родителите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма бомба цъка в "Игри на волята" заради Виолета и Елвиса, оказа се, че...

Бунт и бурни коментари вилнеят в социалните мрежи заради това, което се случва напоследък в “Игри на волята”, където Виолета и Мартин Елвиса са сред най-обсъжданите риалити герои. Интригите и сплетните, които се случват в племената, най-вече около по-силните фигури в тях, каквато е и Виолета, нямат край и както […]

Subscribe US Now