Какво събра Джижи Хадид и Камила Мороне на едно място

Откакто бяха забелязани заедно в ресторанта Casa Cipriani в Ню Йорк, за Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид. И въпреки че до момента никой от тях не коментира официално отношенията помежду им, редица източници казват, че двамата се срещат. “Те са щастливи заедно”, разкри наскоро вътрешен човек и на Entertainment Tonight.
Смята се, че романсът между Джиджи и Лео се ражда малко повече от месец, след като стана ясно, че актьорът е приключил четиригодишната си връзка с Камила Мороне. Двойката сложи край на отношенията си през август тази година.
На Седмицата на модата в Милано в петък, 23 септември, Хадид дефилира на подуима като част от ревюто на Versacе. Впечатляващото събитие привлече множество дизайнери, супермодели, стилисти, модни критици или просто любители на модата. В това число – и самата Камила Мороне.
Бившата приятелка на Леонардо Ди Каприо седеше не къде е, а на първия ред, непосредствено до подуима. Камила се наслаждаваше на най-новата колекция на италианската модна къща, докато Джиджи Хадид събираше погледите на публиката на дефилето.
А за Седмицата на модата в Милано пристигна и самият Леонардо ди Каприо. Вероятно за да бъде близо до своята любима. “Двамата с Джижи се срещат”, категоричен е източникът на Entertainment Tonight.
За Джиджи Хадид това е първата публична връзка, откакто прекрати отношенията си с бившия си приятел и баща на детето ѝ Зейн Малик през 2021 г. Миналият понеделник, 19 септември, моделът отпразнува втория рожден ден на дъщеря си Кай, като публикува стори в Instagram с детска торта. “Нашето ангелче днес навърши 2 години”, написа тя, отбелязвайки Малик в публикацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която покори FIFA 23

Отдавна знаем, че FIFA 23 е последният футболен симулатор, който EA Sports ще създадат с това име. И спокойно можем да кажем, че е краят на една ера. Но няма място за сантименталности, защото сме сигурни, че скоро ще видим още и по-добри игри. Но няма как да не обърнем […]

Subscribe US Now