Жената, която покори FIFA 23

Отдавна знаем, че FIFA 23 е последният футболен симулатор, който EA Sports ще създадат с това име. И спокойно можем да кажем, че е краят на една ера. Но няма място за сантименталности, защото сме сигурни, че скоро ще видим още и по-добри игри.
Но няма как да не обърнем внимание на FIFA 23 и един прецедент. Всеки футболен фен, който си пада по видео игрите, знае, че всяка година излизат класации на играчите с най-висок рейтинг. И през последните години сме свикнали в челото да виждаме неизменно Кристиано Роналдо и Лео Меси.
Но тази година първото място не принадлежи на нито един от двамата. Нито на Неймар, нито на Килиан Мбапе или който и да било друг футболист, а на жена. Оказва се, че Алексия Путеяс e с най-висок рейтинг в цялата игра, пише ESPN.
Носителката на Златната топка при жените може да се похвали с 92 рейтинг във FIFA 23. Зад нея остават Лео Меси, Кевин де Бройне, Карим Бензема и Килиан Мбапе с 91 рейтинг. Но за съжаление клубният ѝ отбор Барселона не е включен в играта, защото са налични само женските отбори от Англия и Франция.
Но всеки футболен фен ще може да разбере на какво е способна Путеяс в играта, защото тя ще бъде включена в женския национален отбор на Испания. И понеже споменахме вече Кристиано Роналдо, трябва да кажем, че неговият рейтинг във FIFA 23, която ще бъде пусната в продажба от 29 септември, ще бъде 90, което го нарежда чак на осмо място.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любовен триъгълник в "Игри на волята"! Мария Гроздева изтръпна от кандидат-снахата ВИДЕО

Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е доволна от представянето на сина си Валери в “Игри на волята”, но не и от набезите на Мирела, която откровено му е хвърлила око.  Зрителите на шоуто забелязват любовните искри между Валери и Мирела, а […]